Marley Rose you as a member of...
♫ lakhely : Lima ♪ ♫ kor : 28 ♫ hozzászólások : 269
| Tárgy: Marley Rose × life is not easy.. Pént. Okt. 05, 2012 3:36 am | |
| ROSE; Marley 16 • február, 26, 1996 • kívülálló • the dreamer
moment in my life Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát.Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát.
about me Tudtad hogy...? → egészen kis korom óta éneklek? → sokat költöztem? → a konyhásnéni az anyukám, s büszke vagyok rá? → rühellem azokat, akik a szeretteimet bántják? → soha nem fogadtak be egy közösségbe? egészen mostanáig.. | Példakép: A saját anyukám. Életcél: Egyszer a saját hangomat halljam a rádión. | Félénk → A sok költözés miatt, kialakult bennem egy szorongás. Félek az új iskolától, a diákoktól, és hogy ismét kiközösítenek. Nincs annál rosszabb, mikor magadra maradtál. De szerencsémre, nekem ott az édesanyukám. Belső → kifejtés, maximum két mondatban. Belső → kifejtés, maximum két mondatban. Kedves → Bárkivel kedves vagyok, főleg egy-egy új közösségnél. Eddig még senkinek se sikerült úgy felhúznia, hogy dühöngjek, és szekrényeket ütögessek. Még az ellenségemmel is kedves vagyok, mert engem így neveltek. Belső → kifejtés, maximum két mondatban.
| Külső → kifejtés, maximum két mondatban. Mosolygós → Még a legborzalmasabb pillanatokban is képes vagyok egy mosolyt erőltetni az arcomra. Nem szeretem, amikor az emberek látják, hogy mennyire összetört vagyok. És egy mosoly, csak szebbé varászolja az embert. Külső → kifejtés, maximum két mondatban. Külső → kifejtés, maximum két mondatban. Külső → kifejtés, maximum két mondatban.
|
|
|