Vendég Vendég
| Tárgy: Savannah Kalston - készülőben! :) Szomb. Okt. 20, 2012 9:25 pm | |
| [Only admins are allowed to see this image]KALSTON; Savannah Hannah 17 • május 6. 1995. • méhkirálynők • only girl in the bitch world
moment in my life Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát.Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát. Előtörténet, vagy szerepjátékos példa minimum 450 szóban! Hozott nem lehet, hiszen szeretnénk, ha bemutatnád a karaktered életét, vagy egy jelentőségteljesebb pillanatát.
about me Tudtad hogy...? → egy évvel ezelőtt abortuszom volt? → nem tudok sokáig egy helyen lenni? → szeretem a felhajtást? → minden szomorú film végén bőgök? → szeretem a fiúkat, talán túlságosan is? | Példakép: Christina Aguilera Életcél: Jogi egyetemre menni. | Okos → Sokan azt hiszik, mert szőke vagyok hülye is. Hát nem nagyon is szeretek tanulni s megy is. Barátságos → Szeretek új embereket negismerni. De csak ha az illető elég menő hozzám. Makacs → Amit akarok megszerzem. Mindig mindent elérek, ha akarom. Bolond → Minden hülyeségbe benne vagyok. Szeretek viccelődni. Belső → kifejtés, maximum két mondatban.
| Öt szó, ami jellemzi a karaktered külső kinézetét. A jellemzőt fejtsd ki röviden! Ezt az útmutatót pedig töröld ki! Külső → kifejtés, maximum két mondatban. Külső → kifejtés, maximum két mondatban. Külső → kifejtés, maximum két mondatban. Külső → kifejtés, maximum két mondatban. Külső → kifejtés, maximum két mondatban. |
|
|