Sztárok leszünk!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sztárok leszünk!

Nem a kudarcba fulladt álmaink törnek meg minket, hanem azok, amelyeket nem merünk megálmodni.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
♫ Hot links

Hot links
to help you.

♫ Állj meg egy percre, és katt!
Dobj te is egy katt-ot a pohárba, hogy megteljen vele! ♥
(Bocsi, de a kávét máshol keresd. Ez jótékonyság)
♫ Időjárásjelentés

Weather
it's cold outside.
Szerencsére meleg iskola kezdéshez nézhetünk elé. Még ne pakold el a fodros szoknyáidat, hiszen hétvégén akár a 25°-ra is felmelegedhet a levegő. A napokban sűrű záporesőkre számíthatunk, melyeket felváltja a hidegfront. De ne csüggedjenek, hamar áthalad az államon.
♫ GleeChat

Let's Chat
gossip time here.
♫ STAFF

The Staff
we help you.

rachel

♫ Wanted

Wanted
have you seen them?
Sugar Motta

Finn Hudson

Jake Puckerman

Ryder Lynn

Santana Lopez

Noah Puckerman

Brittany Pierce

Legutóbbi témák
» Vampsite - Vámpírnaplók szerepjáték
Quinn Fabray EmptySzer. Szept. 25, 2013 8:28 pm by Marley Rose

» kurt hummel → porcelain
Quinn Fabray EmptySzomb. Ápr. 27, 2013 7:00 am by Kurt Hummel

» Bitches Love Cake
Quinn Fabray EmptyCsüt. Ápr. 18, 2013 6:09 am by Blaine Anderson

»  Faház
Quinn Fabray EmptyVas. Ápr. 07, 2013 3:22 am by Kurt Hummel

» Akiktől búcsút vettünk
Quinn Fabray EmptyVas. Ápr. 07, 2013 3:10 am by Rachel B. Berry

» Szent Johanna Gimi
Quinn Fabray EmptyHétf. Márc. 25, 2013 3:56 am by Vendég

» Paris - the city of love
Quinn Fabray EmptyPént. Márc. 08, 2013 7:53 am by Vendég

» Vampire Diaries
Quinn Fabray EmptyKedd Feb. 26, 2013 12:41 am by Vendég

» Anything Could Happen
Quinn Fabray EmptySzomb. Feb. 09, 2013 4:58 am by Vendég

♫ Testvéroldalak

Elites
who are worthy of attention.

Twilight after dark

What You Want?

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (70 fő) Vas. Okt. 20, 2024 2:52 am-kor volt itt.
Top posters
Marley Rose
Quinn Fabray Vote_lcapQuinn Fabray Voting_barQuinn Fabray Vote_rcap 
Rachel B. Berry
Admin
Sidney H. Lawrence
Francesca C. Miller
Allison R. Cooper
Kurt Hummel
Nathaniel Collins
Song Min Hee
Oliver Wyer
♫ Credit
Az oldalon szereplő képe, gifek mind az oldal tulajdonát képezik! Ne lopj! Rachel B. Berry-nek és Marley Rose-nak köszönhetitek az oldal létrejöttét. Ők hozták létre Nektek az oldalt.
Quinn Fabray 3589q50_www.kepfeltoltes.hu_
Az oldal ajánlott böngészője a Google Chrome.

Megosztás

Quinn Fabray

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Rachel B. Berry
you as a member of...

Rachel B. Berry
you as a member of...

♫ lakhely : × new york
♫ hozzászólások : 104

Quinn Fabray Empty
TémanyitásTárgy: Re: Quinn Fabray   Quinn Fabray EmptyKedd Nov. 13, 2012 9:29 am

befogadva! *.*

*előveszi a kis listáját és lassan húzkodja ki a számára fontos embereket* Smile
Szerintem nyugodtan mondhatom Marley nevében is, hogy egy ilyen Quinn-t szerettünk volna az oldalra, mint te vagy. Nagyon tetszett ahogy visszadtad a karaktert, nekem teljesen átjött tehát gratulálok! Meg nyílt titok, hogy mennyire shippelem a karikat együtt - faberry 4ever Razz - szóval remélem mindenképp tartogatsz nekem egy játékot!
Bethről pedig... tudom nem segít, de nincs rossz helyen. Legalább is azt hiszem. Mondjuk kicsit furcsa mostohatestvéremként kezelni a lányod. De minden gyereknek az anyjánál van a helye. Ezt én tudhatom legjobban, nem? Rolling Eyes
Vissza az elejére Go down
Marley Rose
you as a member of...

Marley Rose
you as a member of...

♫ lakhely : Lima ♪
♫ kor : 28
♫ hozzászólások : 269

Quinn Fabray Empty
TémanyitásTárgy: Re: Quinn Fabray   Quinn Fabray EmptyKedd Nov. 13, 2012 8:44 am

Elfogadva!
Üdv nálunk Quinn! (:
Be kell, hogy valljam nagyon magával ragadó volt a karakterlapod. Imádom a karaktert, és remekül adtad vissza. Egy vérbeli Quinn és Puck rajongóval futottál össze, és drukkolok nektek!
Sajnálom, ami a lányodat illeti, és remélem egyszer majd egy igazi család lesztek. De nehéz lesz, hisz Shelby nagyon jó anyuka.. Sok kitartás kell ahhoz, és rengeteg munkát kell befektetned, ha Beth-et vissza akarod kapni. Minden tőled függ. ;P
De addig is rohanj play by-t foglalni, illetve még ami szükséges, és keress játékos társat! Juppííí
http://vampsiterpg.hungarianforum.com/
Vendég
Vendég
Anonymous

Quinn Fabray Empty
TémanyitásTárgy: Quinn Fabray   Quinn Fabray EmptyHétf. Nov. 12, 2012 9:04 am

[Only admins are allowed to see this image]
FABRAY; lucy quinn

18 • május, 18, 1994 • egyetemista • ex queen bee

moment in my life

Ujjaimat lassan végighúzom a szekrény ajtaján, a záron, az újrafestett részeken. Szemeimbe könnyet csalnak az emlékek, az, hogy újra a középiskola falai között vagyok, bár egyáltalán nem úgy, ahogyan egykor elképzeltem. Az emlékek fájdalmasak, nem csak a boldogságot sugározzák, ellenkezőleg több pillanat rémlik fel, amelyeket inkább elfelejtenék.

Milyen rég is volt.. Bár kevés idő telt el mióta kiléptem az iskola kapuján, nekem mégis rengetegnek tűnik. Hiányzik. Be kell, hogy valljam, hiányoznak a társaim, legfőképp Puck, és hiányzik a Glee is.. Talán a hiányérzet az, amely nem enged újra énekelni. Vagyis, nem olyan szabadon, mint régen, hanem sokkal kötöttebben, a hangom már nem száll a fellegekbe, nem sugall boldogságot, sőt, néha inkább a fájdalmat s szomorúságot érezni rajta.
Az érzelmek kimutatása számomra soha sem volt könnyű, most sem az, valójában egyre nehezebb. Eddig jelen voltak az életemben azok az emberek, akiknek könnyebben nyíltam meg, akik mellettem álltak, hiába voltam egykor öntelt, s fellengző. Most pedig idegenek vesznek körül, s hiába próbálnak meg barátkozni velem, igaz, engedek, de nem tekintem őket a barátaimnak. A bizalom nagy kincs, és én ezt nem nyújtom át akárkinek. Talán több idő kell még..

Azt hihetik minden a legnagyobb rendben van az életemben, felvettek a Yale-ra, elértem, akit akartam. Igaz, de mégse. Az egyetem sem tudja pótolni azokat, akiket elvesztettem, akikkel alig találkozok, akik egykor részei voltak a múltamnak. Mert a múlt árnyéka mindig ott van mögötted, ahogy az emberek sem felejtenek. Ahogy te sem felejtesz.

Néha elgondolkozok. Tényleg itt kell most tartanom? Így kellett alakulnia az életemnek? Mi lett volna, ha..? Ha minden máshogy történik, ha nem vagyok olyan, mint amilyen voltam, ha nem lökök el senkit sem magamtól, ha merek segítségért kiáltani.

Túl késő lenne már? Túl sokat vártam?

Rengeteg kérdés kering bennem, megválaszolatlan mind, és én nem tudok mit tenni. Csak várok, és várok. Kitűzöm magam elé a célokat, pontosan úgy, mint egykor, de erőm nincs, hogy el is érjem azokat. Szenvedek a tanácstalanságtól, de próbálom élvezni az életet, azokat a dolgokat, amik most történnek velem.
Mégis, a legnagyobb hiány az életemben a lányom, Beth. Rettentően hiányzik, már-már fáj, hogy nincs mellettem. Azt hiszik feladtam. Egy darabig én is azt hittem. De nem! Ez az egyetlen egy vágyam, melyet soha sem fogok feladni. El fogom érni! Ez olyan biztos, mint hogy lassan visszatérek mindazok életébe, akik egykor az enyémbe tartoztak..

Nem vagyok ugyanolyan, mint pár évvel ezelőtt. Megváltoztam, komolyabb lettem. Felnőttem. Máshogyan gondolkodok, máshogy értékelem a dolgokat. Más a véleményem. Minden megváltozott, ha akartam, ha nem. Csak pár dolog maradt ugyanaz. Érzelmek, amiket mélyen elfojtok magamban, amikről rajtam kívül senki sem tud, s nem is biztos, hogy valaha is tudni fog. Fájdalom, melyet azóta érzek, mióta ellöktem magamtól az egyetlen embert, akit tényleg szerettem. Sajnos, utólag jön rá az ember mindezekre.

De késő változtatni?
Van még esély az újrakezdésre?

Minden csak rajtam áll!

about me

Tudtad hogy...?
→ vissza akarom kapni a lányomat!
→ még mindig kötődök Puck-hoz
→ nem érzem teljes értékű Yale hallgatónak magam
→ mostanában nem énekelek
→ kísért a múltam
Példakép: Marilyn Monroe
Életcél: boldogság, Beth, Puck, éneklés együttese
Manipulatív → igen könnyen befolyásolható vagyok, ami egyáltalán nem kedvező egyes szituációkban
Makacsság → kiskorom óta erősen ragaszkodok mindenhez, ami az enyém, vagy, amit el akarok érni
Céltudatosság → céljaim, s vágyaim eléréséért bármit megteszek, s általában el is érem mindazt, amit eltervezek
Naivitás → rettentően naiv vagyok, túl sok mindent hiszek el az embereknek, s túlságosan megbízok bennük
Depresszióra való hajlam → mióta megszültem Beth-et, könnyen depresszióba esek a legkisebb problémáktól is, de nem tudok (és talán nem is akarok?) segítséget kérni

Kinézet → tipikus álomalkat, szőke haj, ám ez csak a külső, mely egykor nagyban befolyásolta az életemet, manapság már fontosabbnak tartom a belső értékeket, mint a kinézetet
Írisz → a szemeimben tükröződik minden, amit valaha is átéltem: az emlékek; a fájdalom, mely most is jelen van az életemben & a boldogság, melyet egykor még érezhettem
Öltözködés → nem adtam fel teljesen a középiskolai öltözködési stílusomat, inkább változtattam picit rajta; elegánsabb, felnőttesebb ruhákat hordok, általában magassarkúval
Hajszín → egykor a lázadást jelképezte; manapság visszatértem a szőkéhez, melybe barna is vegyül, ami főként a felnőtt énemet jelképezi
Tánc → bár az éneklés jelenleg nem az életem legfontosabb része, a tánc mégis jelen van benne; torna s mindenféle edzés helyett a tánccal tartom karban a testem, ezenfelül pedig kikapcsol a mindennapok szürkeségéből

A hozzászólást Quinn Fabray összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 13, 2012 9:06 am-kor.
Ajánlott tartalom

Quinn Fabray Empty
TémanyitásTárgy: Re: Quinn Fabray   Quinn Fabray Empty

Quinn Fabray

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Quinn Fabray

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sztárok leszünk! :: Szerepjáték A-tól Z-ig :: Lementett karakterlapok-