Sztárok leszünk!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sztárok leszünk!

Nem a kudarcba fulladt álmaink törnek meg minket, hanem azok, amelyeket nem merünk megálmodni.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
♫ Hot links

Hot links
to help you.

♫ Állj meg egy percre, és katt!
Dobj te is egy katt-ot a pohárba, hogy megteljen vele! ♥
(Bocsi, de a kávét máshol keresd. Ez jótékonyság)
♫ Időjárásjelentés

Weather
it's cold outside.
Szerencsére meleg iskola kezdéshez nézhetünk elé. Még ne pakold el a fodros szoknyáidat, hiszen hétvégén akár a 25°-ra is felmelegedhet a levegő. A napokban sűrű záporesőkre számíthatunk, melyeket felváltja a hidegfront. De ne csüggedjenek, hamar áthalad az államon.
♫ GleeChat

Let's Chat
gossip time here.
♫ STAFF

The Staff
we help you.

rachel

♫ Wanted

Wanted
have you seen them?
Sugar Motta

Finn Hudson

Jake Puckerman

Ryder Lynn

Santana Lopez

Noah Puckerman

Brittany Pierce

Legutóbbi témák
» Vampsite - Vámpírnaplók szerepjáték
Hayley Adams *készül* EmptySzer. Szept. 25, 2013 8:28 pm by Marley Rose

» kurt hummel → porcelain
Hayley Adams *készül* EmptySzomb. Ápr. 27, 2013 7:00 am by Kurt Hummel

» Bitches Love Cake
Hayley Adams *készül* EmptyCsüt. Ápr. 18, 2013 6:09 am by Blaine Anderson

»  Faház
Hayley Adams *készül* EmptyVas. Ápr. 07, 2013 3:22 am by Kurt Hummel

» Akiktől búcsút vettünk
Hayley Adams *készül* EmptyVas. Ápr. 07, 2013 3:10 am by Rachel B. Berry

» Szent Johanna Gimi
Hayley Adams *készül* EmptyHétf. Márc. 25, 2013 3:56 am by Vendég

» Paris - the city of love
Hayley Adams *készül* EmptyPént. Márc. 08, 2013 7:53 am by Vendég

» Vampire Diaries
Hayley Adams *készül* EmptyKedd Feb. 26, 2013 12:41 am by Vendég

» Anything Could Happen
Hayley Adams *készül* EmptySzomb. Feb. 09, 2013 4:58 am by Vendég

♫ Testvéroldalak

Elites
who are worthy of attention.

Twilight after dark

What You Want?

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (70 fő) Vas. Okt. 20, 2024 2:52 am-kor volt itt.
Top posters
Marley Rose
Hayley Adams *készül* Vote_lcapHayley Adams *készül* Voting_barHayley Adams *készül* Vote_rcap 
Rachel B. Berry
Hayley Adams *készül* Vote_lcapHayley Adams *készül* Voting_barHayley Adams *készül* Vote_rcap 
Admin
Sidney H. Lawrence
Francesca C. Miller
Allison R. Cooper
Kurt Hummel
Nathaniel Collins
Song Min Hee
Oliver Wyer
♫ Credit
Az oldalon szereplő képe, gifek mind az oldal tulajdonát képezik! Ne lopj! Rachel B. Berry-nek és Marley Rose-nak köszönhetitek az oldal létrejöttét. Ők hozták létre Nektek az oldalt.
Hayley Adams *készül* 3589q50_www.kepfeltoltes.hu_
Az oldal ajánlott böngészője a Google Chrome.

Megosztás

Hayley Adams *készül*

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous

Hayley Adams *készül* Empty
TémanyitásTárgy: Hayley Adams *készül*   Hayley Adams *készül* EmptyVas. Jún. 17, 2012 6:50 am

HAYLEY ADAMS
HELL - 18 - GLEE CLUB - DIÁK, BÉBICSŐSZ - LÚZER - TAYLOR SWIFT

Hogy meséljek magamról? Oh, hát rendben... Mit szeretnél tudni? Mindent?! Ez így egy kicsit tág, nem gondolod? Nem?! Hát jó... Legyen! De aztán ne panaszkodj, hogy erre meg arra nem vagy kíváncsi!

...this is me ...

Úgy vonultam be a köztudatba, mint "a kedves lány, aki ahol tud segít". Persze ezzel semmi bajom nincs, hiszen igyekszem körülményektől függetlenül mindenkivel kedves lenni. Ezt sokan talán úgy veszik, csak megjátszom magam, de nem. Ilyen vagyok. Vannak emberek akikkel nehezebben megy ez a mutatvány, velük inkább kerülöm a kapcsolatot, de ha muszáj akkor próbálkozom lelkiismeretesen.
Fentebb említett tulajdonságom miatt elegen kihasználnak, amit még én sem hagyok szó nélkül. Nekem sincs végtelen türelmem, pláne a bizalmam is véges. Hiszek a második esélyben, de ha valaki azt is elpuskázza, bármennyire is sajnálom az illetőt, végeztem vele! Soha többé nem fogok benne megbízni, de ez nem egyenesen arányos azzal, hogy utálni fogom. Ez a "bűnének" nagyságától függ.
Kedvességhez sok-sok mosoly is társul. Imádok mosolyogni. De tényleg úgy képzeld el hogy mindig. Igen, elismerem, van amikor nem tudok, de az nagyon ritka dolog. Én úgy érzem, túl rövid az életem ahhoz, hogy szomorú legyek. Inkább mosolygok, mint búvalbélelten szürke egérkeként járok kelek... Bele gondolva, szélesen mosolyogva is csak szürke kisegér vagyok a népszerűek szemében, de kit érdekel?
Mit is mondhatnék még ami nagyon jellemző?! Ja igen... Pirulás... Én vagyok az a személy, akit pillanatok alatt zavarba lehet hozni. Nem kell sokat tenned érte és máris pipacs vörös az arcom. Nagyon sokan aranyosnak találják, meg viccesnek, viszont én nem annyira. Elég érdekes úgy beszlgetni mondjuk egy fiúval, aki tetszik, hogy lépten nyomon elpirulok. De ez van, ezt kell szeretni. Lehet a végén még ebbe fog beleszeretni... Ki tudja?
Nagyon makacs vagyok és szeretem ha nekem van igazam, ami néha meg is esik. Ha lehet órákon át tudok érvelni az igazam mellett, de ha esetleg nem én nyerek picit duzzogva, de elismerem. Ahogy a hibáimat is. Ilyenkor nem duzzogok, de mindenki legyen vele tisztában: Tudok a hibáimról, de senki kedvéért nem fogok kifordulni magamból.
Kitartó, ragaszkodó nagyon hűséges vagyok. Na meg reménytelenül romantikus és naiv.
Hiszek a tündérmesékben és az örök szerelemben. Lehet túl sok könyvet olvasok, és a romantikus regények már az agyamra mentek, de ez van. Tudom, vagyis szeretném azt hinni, hogy nekem is szántak egy herceget.

...being special ...

Nos ez az a téma, amiről nem szeretek annyit beszélni. Igen, lehet hallottad már valakitől hogy tudok énekelni és nem is olyan rosszul de én ezt annyira nem szeretem hangoztatni. Sok más embernek van szép ének hangja, nem kell ezt olyan nagy dobra verni nem? *kínos mosoly*
Gitározni is tudok... Igen.. Úristen, te kivel beszéltél rólam? Az anyámmal?! Akkor már mindent értek!

ábrándos angyalka
USER - lassan 5 éve játszom - ELSŐ BENYOMÁS

Vissza az elejére Go down

Hayley Adams *készül*

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sztárok leszünk! :: Szerepjáték A-tól Z-ig :: Lementett karakterlapok-