Sztárok leszünk!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sztárok leszünk!

Nem a kudarcba fulladt álmaink törnek meg minket, hanem azok, amelyeket nem merünk megálmodni.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
♫ Hot links

Hot links
to help you.

♫ Állj meg egy percre, és katt!
Dobj te is egy katt-ot a pohárba, hogy megteljen vele! ♥
(Bocsi, de a kávét máshol keresd. Ez jótékonyság)
♫ Időjárásjelentés

Weather
it's cold outside.
Szerencsére meleg iskola kezdéshez nézhetünk elé. Még ne pakold el a fodros szoknyáidat, hiszen hétvégén akár a 25°-ra is felmelegedhet a levegő. A napokban sűrű záporesőkre számíthatunk, melyeket felváltja a hidegfront. De ne csüggedjenek, hamar áthalad az államon.
♫ GleeChat

Let's Chat
gossip time here.
♫ STAFF

The Staff
we help you.

rachel

♫ Wanted

Wanted
have you seen them?
Sugar Motta

Finn Hudson

Jake Puckerman

Ryder Lynn

Santana Lopez

Noah Puckerman

Brittany Pierce

Legutóbbi témák
» Vampsite - Vámpírnaplók szerepjáték
Jaye Jacocks EmptySzer. Szept. 25, 2013 8:28 pm by Marley Rose

» kurt hummel → porcelain
Jaye Jacocks EmptySzomb. Ápr. 27, 2013 7:00 am by Kurt Hummel

» Bitches Love Cake
Jaye Jacocks EmptyCsüt. Ápr. 18, 2013 6:09 am by Blaine Anderson

»  Faház
Jaye Jacocks EmptyVas. Ápr. 07, 2013 3:22 am by Kurt Hummel

» Akiktől búcsút vettünk
Jaye Jacocks EmptyVas. Ápr. 07, 2013 3:10 am by Rachel B. Berry

» Szent Johanna Gimi
Jaye Jacocks EmptyHétf. Márc. 25, 2013 3:56 am by Vendég

» Paris - the city of love
Jaye Jacocks EmptyPént. Márc. 08, 2013 7:53 am by Vendég

» Vampire Diaries
Jaye Jacocks EmptyKedd Feb. 26, 2013 12:41 am by Vendég

» Anything Could Happen
Jaye Jacocks EmptySzomb. Feb. 09, 2013 4:58 am by Vendég

♫ Testvéroldalak

Elites
who are worthy of attention.

Twilight after dark

What You Want?

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (70 fő) Vas. Okt. 20, 2024 2:52 am-kor volt itt.
Top posters
Marley Rose
Jaye Jacocks Vote_lcapJaye Jacocks Voting_barJaye Jacocks Vote_rcap 
Rachel B. Berry
Admin
Sidney H. Lawrence
Francesca C. Miller
Allison R. Cooper
Kurt Hummel
Nathaniel Collins
Song Min Hee
Oliver Wyer
♫ Credit
Az oldalon szereplő képe, gifek mind az oldal tulajdonát képezik! Ne lopj! Rachel B. Berry-nek és Marley Rose-nak köszönhetitek az oldal létrejöttét. Ők hozták létre Nektek az oldalt.
Jaye Jacocks 3589q50_www.kepfeltoltes.hu_
Az oldal ajánlott böngészője a Google Chrome.

Megosztás

Jaye Jacocks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Marley Rose
you as a member of...

Marley Rose
you as a member of...

♫ lakhely : Lima ♪
♫ kor : 28
♫ hozzászólások : 269

Jaye Jacocks Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jaye Jacocks   Jaye Jacocks EmptyKedd Május 29, 2012 7:26 am

Szia Jaye, nos nagyon tetszett a karakterlapod, sajnálom, hogy kirúgtak a Glee klub miatt a focicsapatból. De ki tudja mit hoz még a jövő? Ne felejts el 200x320-as avatart berakni. ELFOGADVA! (:
( foglalj avatart, és utána kapd el azt a lányt, ha már ennyi áldozatot hoztál érte. Razz )
Vissza az elejére Go down
http://vampsiterpg.hungarianforum.com/
Vendég
Vendég
Anonymous

Jaye Jacocks Empty
TémanyitásTárgy: Jaye Jacocks   Jaye Jacocks EmptyKedd Május 29, 2012 6:40 am

jaye jacocks
jay – 17 - glee - nincs – népszerű (még) - francisco lachowski

– Szóval Jacocks? Beszélj – szólít meg az edző egy eléggé kimerítő edzés után. Éppen a focifelszerelést vakarjuk le magunkról, törülközőkbe temetjük vörös fejünket, és több liter vizet vedlünk, csak hogy valamivel jobban érezzük magunkat, és ne kelljen kiokádnunk a belsőségeinket.
– Arra számítottam, hogy négyszemközt beszélünk Edző – válaszolom zavartan, de tök mindegy, mert csapattársaim máris felfigyelnek a nevem hallatán.
– Egy csapat vagyunk, nincs mit titkolnia. Kifáradna? – kérdezi szigorúan és int nekem, hogy sétáljak ki a többiek elé, oda ahol ő magyaráz. Itt szoktunk szónoklatokat mondani, amikor valakire nagyon rátör az aranyköpetes szófosás.
– Izé... – ellenkeznék, de nagyot nyelek és rászánom magamat, hogy izomláztól fájó végtagjaimra nehezedve kihaladjak az edző mellé. – Jelentkezem a Glee klubba... – mondom ki egy fél percnyi csöndet követően. Na de stop! Először is elmagyarázom mi ez az egész, mert hogy nincsen bolondok napja hogy e elmebeteg megnyilvánulásom után felvihogjak, és benyögjem hogy poénkodok.
Az élet egyébként egy rohadt nagy seggfej, csak jól álcázza magát. Sokaknak bead mindenféle jót, meg szépet, valami tündérmesébe illő szarságot, és akkor legyél vele boldog. Ja, aztán ezek az emberek azt mondják, hogy szép az élet, filmek, dalok íródnak róla. Eközben viszont van egy pár ember, akik leleplezni próbálnák az életet, ami tele van csapdával, átveréssel, és mindennel ami megnehezít minket a túlélésben. Ők tudják, hogy az élet egyáltalán nem olyan jó dolog mint ahogyan azt sokan gondolják, de hiába ugatják, mások nem hiszik el nekik.
De mégis hogy csinálja? Mármint az élet. Hogy a francban rejtőzik el ennyire sokak szeme elől? Én erre nem régen jöttem rá. De ne szaladjunk előre, hogy az öntögetőből – ki mások arcába öntötte az áfonyás shake-t – hogyan lett az akinek az arcába öntik a trutyit.
Az egész egy, meleg, nyári, júniusi napon történt, mikor is egy kisgyerek tűnt fel a láthatáron. Jay Jacocks, aki már a homokozóban csajozni kezdett. Az életem persze tökéletesebb nem is lehetne. Egy szem húgom vígan éldegél, egy évvel fiatalabb nálam, és ő az egyetlen normális nő az életemben. Most, hogy már 16 éves erősen koncentrálok a körülötte élőkre, és néha megnyúzok egy pasit aki nyálát csorgatja húgomra nézve, esetleg azt aki elég normálisnak tűnik de utána hugi meg ott sír miatta. Igaz, én pontosan ezt teszem az összes lánnyal, hogy összetöröm a szívüket, de az én hugommal nem kikezdeni, mert egy életre ott marad az arcukon az öklöm nyoma. Bátyói ösztönök. Na de szóval a húgom az egyetlen normális nő az életemben. Mert az anyám az egy házisárkány, de ha szülinapja van, akkor ajándékból őt is normálisnak titulálom. Szóval felcseperedtem, akár csak te, vagy ő, vagy akárki. Kezdődött a gimi, ahol előkelő helyet foglaltam el, én voltam a futballcsapat kapitánya, minden héten más csajjal voltam – nem csak a folyosón kézen fogva, hanem az ágyban is – és minden nap másik lánynak kacsintgattam oda. És akkor jött az igazság, ami néha nagyon tud fájni: Ekkor jött az a nagyon nagy igazság, amiről már tíz perce papolok itt. Hogy az élet egyáltalán nem olyan csodás, mint azt Barbie és Ken gondolja.
Szerelmes lettem... Basszus ne röhögjél már ki, tudom hogy gáz, szégyenlem is, sőt, akár kiírhatnám a fejemre, hogy lúzer vagyok. Na de komolyra fordítva a szót: Sikeresen beleszerettem egy olyasvalakibe, aki rám sem akar nézni, aki utál, gyűlöl (valószínűleg azért, mert a csajok körében főnyereménynek számítok, és általában minden lúzerrel egy bunkó vagyok... főleg a Glee-sekkel...), de hiábavalóak erőfeszítései, engem nem hagy nyugodni és követem őt. Talán idegesítő vagyok, talán túl nyomulok, de ez van. De ez még nem minden. Nem attól lettem puhány, hogy beleestem valakibe. Nem attól rúgtak ki a focicsapatból, hogy beleestem valakibe. Nem azért mondom hogy az élet kötsög mert beleestem valakibe. Hanem mert a drágalátos hölgyemény Glee klubbos. És mi van a Glee klubbosokkal? Gázak, unalmasak, és mindenképpen LÚZEREK! Én pedig most itt állok a legjobb haverjaim előtt, a kedvenc ruhámban – a mezemben – és miközben mindenki nagyban felröhög, én komolyan gondolom azt, hogy Glee klubbos leszek.
– Oké Jackoks, bevettük – mondja az egyik haverom miközben ő is felröhög.
– Komolyan beszéltem – mondom hangosabban, férfiasabban, és sokkal keményebben, ahogyan a pályán is le szoktam szídni valakit ha elcsesz valamit.
– Ezesetben ki van rúgva – szólal meg a hátam mögül az Edző.
– Na ne nevettessen. A csapatkapitányt akarja kirúgni, azért mert beáll énekelni is? – vitatkozok. – Mást nem rúg ki emiatt. Hallottam, hogy tavaly is voltak focisták a kórusban. Ez nem fer.
– Nem. Inkább egy kislányt rúgok ki aki szívesebben megy balettáncosnak, mint hogy focizzon. És téged azért rúglak ki, mert tudod, hogy a csapatnak egészben rád szüksége, és nem félig a színpadon piruettezve. Szóval vagy itt vagy, vagy ott, nincsen köztes állapot. Ennyi. Vége az edzésnek, többé ne merjen bejönni edzeni – mondja az edző mire én már nyitom a számat, hogy közbevágjak. De mindegy. Elcsesztem. Elcseszte ez a rohadt jó nő az életemet. Nem baj. Megszerzem magamnak, és akkor talán helyettesíti a focit... Miket beszélek? Seggfej lettem, az iskola lúzerei közé tartozom.
– Komolyan amiatt a kib@szott lány miatt csinálod ezt? – kérdezi egyik haverom, mert hogy néhányuknak meséltem egy csajról aki kell. Én kussban maradok, ebből is leszűrik a válaszomat.
– Nem éri meg haver – boxolnak néhányan barátian a vállamba, miközben mindenki ott hagy. És levehetem utoljára a mezemet magamról. Aztán mehetek ahhoz a tanárhoz aki meghallgatja az új Glee tagokat. Basszus.
Szóval emberek értitek? Értitek, hogy miért mondom azt hogy az élet igazságtalan, és csak álca az a tündéri ábrázat? És hiába, sokan nem veszik észre, hogy már régen egy csapdában vannak, már régen beleestek egy mély gödörbe. A szerelembe, vagy a depresszióba, vagy az őrületbe. De nem. Senki sem veszi észre, hogy minden egyes jó dolog ami veled történik, az általában valami rosszra vezet rá. Mert mindenki rohadtul vak...
your boyfriend
igen tessék? - alig egy éve - döntsd el te

Vissza az elejére Go down

Jaye Jacocks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sztárok leszünk! :: Szerepjáték A-tól Z-ig :: Lementett karakterlapok-