SERENA ALLISON BADROCK
SER, NANA- 17 - GLEE - TANULÓ - NÉPSZERŰ - AMANDA HENDRICK
öt tárgy
" modern világban élünk kérem szépen, mikor láttál te olyat, hogy valakinek nincs telefonja, vagy éppen nem azt birizgálja a buszon, vagy akár a slozin. Slozi…Klotyó…Toilet? Vécé, ember, vécé! Mindegy. Szóval igen, nekem is az egyik legfontosabb tárgyaim közé tartozik az én szeretett kis samsungom, akkora mint egy nagyobb pénztárca, koreából importálta apám, és egyszerűen imádom. "
" nő vagyok, az isten szerelmére, én is szeretem sminkelni magam, és az a fránya szemceruza mindig elmászik, és mindig fekete tőle még a fülem is…ezért van nálam mindig korrigálásképp. Ennyi, nem kell túlmagyarázni."
" fő az egészséges táplálkozás, mondta nekem nagyanyám, és befalt egy kiló mogyivajat. És három hónapra rá meghalt, szívelégtelenségben, százhuszonöt kilósan. Na erre varrjál gombot. Én meg tartani akarom a magam kis ötven kilóját, ezért szigorúan csak két alma, meg egy kis hús naponta. Meg víz! "
" mivel a glee tagja vagyok – igen tudom, hogy ismersz, hiszen én vagyok aki mindig le akarja Jossie-ékat szorítani a trónról, na mindegy – muszáj, hogy minden fontos dallamot, számot, vagy valamit, ami eszembe jut, lejegyezzek. De persze az lázások legjobbjai is ide kerülnek, hiszen nem lennék méltó utódja Santana Lopeznek, ha nem törnék össze minimum három lelkivilágot naponta. De élvezem….éljen a szadista serena! "
" most komolyan? Kezdjem el magyarázni, hogy amellett, hogy szép vagyok, és népszerű, ráadásul énekelni is tudok, még kitűnő is vagyok? Dehogy magyarázom, úgyis mindig ott vagyok a legjobbak között, tudhatnád már magadtól is….chh, micsoda kérdések…"
négy ember
" mi vagyunk a legjobb testvérek. Csupán hat perccel vagyok idősebb, de ezt mindig az orra alá dörgölöm, mindig leöcsizem, meg gyerekként kezelem, amitől persze frászt kap, de én nagyon élvezem. Mindenesetre mindig ott van nekem ha kell, és én is megtennék érte bármit….akármit. "
antony badrock, ikerbáty.
" sosem hittem a barátságban, mindig is népszerű voltam, sokáig nem volt rájuk szükségem. Aztán egyszer egyedül maradtam, általános utolsó évében, és ő volt az aki kitartott mellettem. Tudom, hogy mindig mellettem lesz, és ezért nagyon hálás vagyok érte, neki. "
emma milson, legjobb barátnő.
" a keresztanyu, aki akár tündér-keresztanyu is lehetne. Kiskorom óta véd mindentől, szeret, ápol, szid, lealáz ha kell, és helyrerak. Jó hogy van, csak ne lenne olyan kib.szott okos. "
apple winterbell, keresztanyu.
" elvből utálom azt, vagy azokat amiket, vagy akiket mindenki szeret. Na, Jacocks pont ilyen, és szerencsétlenségemre pont engem szemelt ki magának, következő áldozatként. Miattam –állítólag – kirúgatta magát a focicsapatból, és be akar lépni a gleebe. Fura mód élvezem, hogy utálhatom. Ééééés újfent szadista serena. . "
jaye jacocks, mr. Csak hagyna már békén, meg nem is.
három gyengeség
" lmindenkinek vannak gyengeségei, és bár én személy szerint nem ide sorolnám, egyesek szerint ide kell. Borzalmasan egoista vagyok, és sajnos képes vagyok túlzásokba esni, teszem azt, saját öcsémet lehordani mindennek, csak mert van egy gyűrődés a ruháján…jah ez már a másik gyengeség. "
" és ki is lyukadtunk ide. Ha valami rosszul van, gyűrött, ferde, vagy egyéb rendellenessége, meg kell igazítanom, és persze megjegyzést fűzni hozzá..ez van, ezt kell szeretni. "
"mikor melyik szóval élnek, ez attól függ, ők kértek meg valamire, vagy saját magamnak csinálom a dolgokat. Szeretek tanulni, és új dolgokat kipróbálni, majd azokat tökélyre csiszolni. Soha életemben nem adtam fel semmit, és nem is tervezem, hogy a közeljövőben ilyet teszek. Volt hogy feltúrtam egy egész gimiudvart a nyakláncomért, de megtaláltam. Szóval igen…kitartok és makacskodok, mert ahhoz van tehetségem, sok minden más mellett "
két élmény
" hat voltam, mikor apám kempingezni vitt minket, mondván, hogy télen szépek a fenyőerdők, menjünk, és nézzük meg őket. Valóban szép volt….szép hideg. De tényleg, a trutyi megfagyott az orromban, de gyűjtöttünk tobozokat, és azokat szépen meggyújtottuk, és szépen égett, mi meg szépen felmelegedtünk, és hazajöttünk. "
tobozgyűjtés a téli tájon.
" imádok bulizni, tavaly nyár pedig életem legjobb nyara volt. Legalább három fesztiválon buliztunk, minden este tombolunk, és kiélveztük, hogy fiatalok vagyunk. Remek volt !! "
egy titok
" röstellem, szégyellem, nem is tudja senki, de nagyon rettegek tőlük. Hülye nagy piros orruk van, és úgy meg tudják rémiszteni az ember, hogy csak na. Buh, még a hideg is kiráz, ha rágondolok. . "